10.03.2012 - 11:09
Okunma (1576)
Yorum (0)
Paylaş

Anadolu Lisesi İçin Öğretmen Seçme Sınavı Okulları Boşalttı.

Anadolu Lisesi İçin Öğretmen Seçme Sınavı Okulları Boşalttı.

 

 

Ülkemizde liselerin son sınıflarındaki öğrencilerin özellikle ikinci dönem rapor alarak okula gelmemelerine alışmıştık. ÖSS-YGS Sınavlarına girecek olan öğrenciler okula gelmiyor, öğretmenler de boş sıralara karşı ders anlatmak zorunda kalıyordu. Ancak bu sefer tam tersi oldu.

 

 

Dönem ortasında Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri, Güzel Sanatlar ve Spor Liseleri ile Her Türdeki Anadolu Liseleri için sınav açılınca bu sefer sınava girecek olan öğretmenler rapor aldılar ve okula gelmiyorlar.

 

 

Web sitemize e-posta gönderen birçok lise müdürü okullarında derslerin boş geçmesinden şikayetçiler. Bu durumda Milli Eğitim Bakanlığına sormak lazım. Sınav için yaz ayları neden beklenmedi?

 

 

Mart ayında yangından mal kaçırırcasına sınav yapmak kimin aklına geldiyse gerçekten tebrik ediyoruz. Sayesinde okullarda öğretmen yok, dersler boş geçiyor!

Keyword : Anadolu Lisesi İçin Öğretmen Seçme Sınavı Okulları Boşalttı. haberi , Anadolu Lisesi İçin Öğretmen Seçme Sınavı Okulları Boşalttı. oku , Anadolu Lisesi İçin Öğretmen Seçme Sınavı Okulları Boşalttı. konusu , Anadolu Lisesi İçin Öğretmen Seçme Sınavı Okulları Boşalttı. hakkında , Anadolu Lisesi İçin Öğretmen Seçme Sınavı Okulları Boşalttı. manşeti , Anadolu Lisesi İçin Öğretmen Seçme Sınavı Okulları Boşalttı. perde arkası , Anadolu Lisesi İçin Öğretmen Seçme Sınavı Okulları Boşalttı. olayı , Anadolu Lisesi İçin Öğretmen Seçme Sınavı Okulları Boşalttı. son dakika , Anadolu Lisesi İçin Öğretmen Seçme Sınavı Okulları Boşalttı.

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com