10.03.2012 - 10:14
Okunma (1807)
Yorum (0)
Paylaş

Sendikamız, Şovmen, Popülist, Maceracı Ve Hayalperest İlkeler Üzerine Kurulmamıştır.

Sendikamız, Şovmen, Popülist, Maceracı Ve Hayalperest İlkeler Üzerine Kurulmamıştır.

 

 

Saygıdeğer Arkadaşlarım; Sendikamız kuruluşundan itibaren eğitim çalışanları için vermiş olduğu bütün sözleri yerine getirmiş, hak arama ve mağduriyetlerin nasıl giderilebileceğine dair nelerin, nasıl yapılması gerektiğini omurgalı bir duruş sergileyerek ilk kez muhataplarıyla bire bir görüşmeler yaparak ortaya koymuştur. Kaldı ki sendikamız kurulmadan önce eğitim çalışanlarının hiçbir mağduriyeti yüz yüze gerek bürokrat ve gerekse siyasi muhataplarına iletilmemiş ve bu yönde somut hiçbir adım atılmamıştır.

 

 

 

Eğitim çalışanları için bizden önce yapılan çalışmalara göz atacak olursak yapılan çalışmalar, popülist uygulamalar, şovmenlikler ve türbinlere oynamaktan ileriye gitmemiştir. Bunun yanında üyeleri kandırmak, umutlarıyla oynamak ve hayallerini karartmakta işin cabası olmuştur.

 

Bu gün itibarıyla; Bakanlığımızda 87.000 öğretmen dışı eğitim çalışanı, Üniversitelerde ve 02 eğitim iş koluna tabi diğer kurumlarda yaklaşık 30.000 eğitim çalışanı olmak üzere toplam 117.000 eğitim çalışanı bulunmasına ve bunların sadece yaklaşık 3.900’ nün kendilerine hitap eden sendikalara üye olmaları ve yaklaşık 60-70 bin çalışanın da öğretmen sendikalarına üye oldukları gerçeği gün gibi ortada dururken, birilerinin kalıp ta yıllar önce eğitim çalışanları var oluş mücadelesini tamamlamıştır nutuklarını atması; aymazlığın, gaflet ve dalaletin ayrıca popülizmin ta kendisidir.

 

Sendikamız, daha kuruluşundan itibaren vizyon ve misyonunu belirlemiş ve bu ilkelerinden bu güne kadar asla ve asla taviz vermemiştir. Bizim uygulamaya sunduğumuz vizyon ve misyonumuzu üstlenmek, mangal gibi bir yürek ve büyük bir cesaret istemektedir. Çünkü bizim misyonumuzda şov yapmak, yalan söylemek, yetim hakkı yemek ve yedirmek, eğitim çalışanlarını kandırmak ve umutlarını söndürmek gibi kavramlara asla yer yoktur. Sendikamız ortaya koyduğu bu ilkelerinden var olduğu müddetçe asla geri adım atmayacak ve zamanın şartlarına göre her an vizyonunu yenileyecektir. Ama misyonundan asla taviz vermeyecek, şovmenlik yapmayacak ve ipe sapa gelmeyen içi boş vaatlerle eğitim çalışanlarını kandırmayacak ve kandıranlara da müsaade etmeyecektir.

 

Halk arasında bir tabir vardır! “ şeyh uçamaz, ama müridi uçurur” diye. Bu sebeple bizler ne kuruluşumuzda, ne bu gün, ne de yarın yanımızda yağdanlıklar, kraldan çok kralcılar, şakşakçılar türetmedik, türetmeyeceğiz. Çünkü And-Sen yoluna ne oldum delisi olan, şovmen, popülist, maceracı ve hayalperest insanlarla devam etmemektedir. And-Sen; Genel merkez yönetiminden tutun üyesine kadar seviyeli, dürüst, ilkeli ve omurgalı insanlardan meydana gelmiş ve birbirine kenetlenmiş büyük bir ailedir. And-Sen’in Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar gibi ( GDO ) genleriyle oynanmamış ve oynamak isteyenlere de fırsat verilmemiştir!

 

Bu gün itibarıyla And-Sen’in 2 yıllık süre içerisinde ulaşmış olduğu yaklaşık 350-400 üye sayısını küçümseyenlerin ve sendikamızı bu yüzden başarısız göstermeye çalışanların       ( ki; 2010 yılında çok büyük fırtınalara rağmen sendikamız üye sayısında artış göstermiştir ) bu konuyla ilgili en son söz söyleme hakkına sahip oldukları aşikardır.

 

Çünkü sendikamız kuruluşundan itibaren eğitim çalışanları adına sürekli ilkleri gerçekleştirmiş olmasına rağmen, ilkeli ve omurgalı bir duruş sergilemesine rağmen ve şovmenlik yapmayıp, yalan dolanlarla eğitim çalışanlarının hayallerini karartmamasına rağmen siz And-Sen’e ne gibi bir destek verdiniz de bu gün bu tür lafları söyleme cesaretini kendinizde buluyorsunuz. Bu gün bu eleştirileri yapmaya yeltenen ve birilerinin yağdanlıklarını kendine görev kabul eden zavallılara ancak “ hadi oradan!” diyoruz.

 

Hiç kimse kendisini eğitim çalışanlarının tek kurtarıcısı olarak görmesin ve lanse ettirmesin! Hele hele yanına yağdanlık, şakşakçı, ağzı bozuk, küfürbaz ve eğitim çalışanı dahi olduğu şüpheli şahısları alarak onların ağızlarından kendisini tek birleştirici ve kurtarıcı göstertip komik durumlara düşmesin! Çünkü Eğitim Çalışanları neyin ne olduğunun gayet iyi farkındadır ve ilerde eğitim çalışanları bir tek çatı altında birleşmeye karar verirse bu adresin And-Sen olacağını çok iyi bilmektedir.

 

Çünkü Eğitim çalışanlarının karnı artık şovlara, şovmenlere, maceralara, hayalciliğe ve popülist uygulamalara toktur!

 

Kaldı ki; Eğitim çalışanları hangi sendikanın nasıl olduğunu BİLecek ve üstüne basarak GEÇecek kapasiteye ve ferasete sahiptirler.

 

Saygılarımla,

 

Hakan ŞAHİN

 

And-Sen Genel Sekreteri

Keyword : Sendikamız, Şovmen, Popülist, Maceracı Ve Hayalperest İlkeler Üzerine Kurulmamıştır. haberi , Sendikamız, Şovmen, Popülist, Maceracı Ve Hayalperest İlkeler Üzerine Kurulmamıştır. oku , Sendikamız, Şovmen, Popülist, Maceracı Ve Hayalperest İlkeler Üzerine Kurulmamıştır. konusu , Sendikamız, Şovmen, Popülist, Maceracı Ve Hayalperest İlkeler Üzerine Kurulmamıştır. hakkında , Sendikamız, Şovmen, Popülist, Maceracı Ve Hayalperest İlkeler Üzerine Kurulmamıştır. manşeti , Sendikamız, Şovmen, Popülist, Maceracı Ve Hayalperest İlkeler Üzerine Kurulmamıştır. perde arkası , Sendikamız, Şovmen, Popülist, Maceracı Ve Hayalperest İlkeler Üzerine Kurulmamıştır. olayı , Sendikamız, Şovmen, Popülist, Maceracı Ve Hayalperest İlkeler Üzerine Kurulmamıştır. son dakika , Sendikamız, Şovmen, Popülist, Maceracı Ve Hayalperest İlkeler Üzerine Kurulmamıştır.

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com