10.03.2012 - 10:11
Okunma (1594)
Yorum (0)
Paylaş

Eğitimbirsen'den İlksan Konusunda Zehir Zemberek Açıklamalar

Eğitimbirsen'den İlksan Konusunda Zehir Zemberek Açıklamalar

 

Eğitimbirsenİlksan seçimleri dolayısıyla bir afiş bastırmış ve tüm okullara göndermişti. " SANDIĞIN, SANDIĞIN GİBİ DEĞİL. EĞİTİMBİRSEN'E DESTEK OL. YALANI VE TALANI DURDUR." mansetiyle verilen afişte İlksan üyelerinin verdmiş olduğu aidatların depodan hortumla çekildiğini gösteren bir afiş yayınlamıştı. Bu afişe İlksan Genel Merkezi b,r tekzip yayınladı. Bu tekzip üzerine Eğitimbirsen'den zehir zemberek açıklamalar geldi. İşte o açıklamalar

 

 

 

İLKSAN yönetimi, “ Değerli İLKSAN üyesi! Sandığın sandığın gibi değil ” ve “ İLKSAN’da Yalanı ve Talanı Durdur ” sloganlarını içeren afişimiz için noter kanalıyla toplatılma talebi göndermiştir. Eğitim-Bir-Sen olarak yaptığımız afiş malumun ilanıdır. Raporların söylediğini, kamuoyunun bildiğini bir kez daha ifşa ettik. İLKSAN yönetiminin rahatsız olması gayet doğaldır. Çünkü üyeleri de, batık hale getirilen İLKSAN’dan ve İLKSAN yönetiminden rahatsız.

 

 

İLKSAN konusunda onlarca açıklama yaptık. Kamuoyu ile bilgi paylaştık. Bizim İLKSAN ile ilgili verdiğimiz hangi bilgi ve yaptığımız hangi açıklamalar doğru değil? İLKSAN yöneticilerinin kendi hazırladığı ve hazırlattırdığı raporların haricinde bir şey söylemedik. Kendi raporları ve açıklamaları ile çelişenlerin telaşını ise anlıyoruz. İLKSAN yöneticileri daha önce yaptığımız ve aşağıda linklerini verdiğimiz açıklamalarımıza cevap verememiştir. Noter aracılığı ile gönderdikleri yazıyla kamuoyunun malumu olan gerçeklerin üzerini örteceklerini zannediyorlar. Pek çok kez dile getirdiğimiz usulsüzlüklere, hatalı iş ve işlemlere, yanlış kararlara kamuoyunu tatmin edecek bir cevap veremedikleri sürece, afişimizin toplatılması talebini ve benzeri girişimleri gerçekleri ifşa edenleri susturmayı hedeflemek olarak göreceğiz.

 

 

Öyle anlaşılıyor ki, İLKSAN yönetimi, seçim sürecinden sonra aysbergin görünmeyen yüzünün aydınlanacağının da tedirginliğini yaşıyor.

 

 

İLKSAN üyeleri de çok iyi biliyorlar ki, İLKSAN’ı talandan kurtaracak, usulsüzlüklerin hesabını soracak ve tasfiye sürecini başlatacak bir iradeye ihtiyaç var. 1946’dan 1996 yılına kadar İLKSAN’ı yönetenlerle 1996 yılından sonra İLKSAN’ı yöneten zihniyetin yönetim anlayışı arasında bir fark yoktur. İLKSAN’ı yönetenler, yaptıkları usulsüzlüklerin yanlarına kâr kalmayacağını çok iyi biliyor. Yaşadıkları telaşın nedeni budur. Ama unutmasınlar ki, korkunun ecele faydası yoktur.

 

 

Daha önce yaptığımız açıklamalara cevap veremeyen İLKSAN yöneticilerini, İLKSAN’ın açığının kaç lira olduğunu açıklamaya, muhasebe kayıtlarında nasıl oynandığı konusunda kamuoyunu bilgilendirmeye ve sorularımıza cevap vermeye davet ediyoruz.

 

 

Eğitim-Bir-Sen, usulsüzlüklerin üzerine gitmeye kararlıdır. Zamanında ‘verdimse ben verdim’ diyenleri bizim gibi eleştirenler, şimdi ‘verdimse devlete verdim’ diyorlar. Hiç unutmasınlar ki, eğitim çalışanının alınterini çarçur edenler, yaptıklarının hesabını adalet önünde de vereceklerdir. Eğitim-Bir-Sen, İLKSAN seçimlerinde de, yönetimi aldığında da bunun hesabını soracaktır. Afişimize tekzip değil, sorularımıza açıklama bekliyoruz.

 

İLKSAN'nın cevapsız bıraktığı sorular...

 

 

 

İLKSAN Sorulara Cevap Vermiyor, Saptırmaya Devam Ediyor

 

Yalanlar İLKSAN Gerçeğini Örtemez!

 

Eğitim-Bir-Sen Soruyor İLKSAN Susuyor

 

Kaynakları Çarçur Edilen İLKSAN Terbiye Değil Tasfiye Edilmelidir

 

İlksan Bataklığı Kurutulmalıdır

 

egitimbirsen

Keyword : Eğitimbirsen'den İlksan Konusunda Zehir Zemberek Açıklamalar haberi , Eğitimbirsen'den İlksan Konusunda Zehir Zemberek Açıklamalar oku , Eğitimbirsen'den İlksan Konusunda Zehir Zemberek Açıklamalar konusu , Eğitimbirsen'den İlksan Konusunda Zehir Zemberek Açıklamalar hakkında , Eğitimbirsen'den İlksan Konusunda Zehir Zemberek Açıklamalar manşeti , Eğitimbirsen'den İlksan Konusunda Zehir Zemberek Açıklamalar perde arkası , Eğitimbirsen'den İlksan Konusunda Zehir Zemberek Açıklamalar olayı , Eğitimbirsen'den İlksan Konusunda Zehir Zemberek Açıklamalar son dakika , Eğitimbirsen'den İlksan Konusunda Zehir Zemberek Açıklamalar

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com