09.03.2012 - 04:51
Okunma (1592)
Yorum (0)
Paylaş

Meb Kendi Genelgesini Çiğniyor...

Meb Kendi Genelgesini Çiğniyor...

 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yine Bakanlığın İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü'nün 21/11/2011 tarih ve B08.İKG.016.03.00.010.06.01.3163-78102 sayılı yazısı ile eğitim-öğretim hizmetlerini yürütmekte olan öğretmenlerden 5442 sayılı İl idaresi Kanunun kapsamında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İl/İlçe Şube Müdürü görevlerini vekâleten veya görevlendirme ile yürütenlerin gözden geçirilerek, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından yerine getirilmekte olan hizmetlerde aksama meydan gelmeyecek şekilde görevlendirmelerinin sona erdirilmesi kadrolarının bulunduğu eğitim kurumlarındaki asli görevlerine döndürülmeleri tüm valiliklerden istenmiştir.

 

 

Ancak Milli Eğitim Bakanlığı kendi çıkardığı “GENELGE”yi görmezden gelmektedir. İçeriği açık ve net bir şekilde bizzat Bakanlıkça hazırlanmış genelgeye bizzat aynı Bakanlıkça delinmeye devam edilmektedir.

 

Bu hususta Türk Eğitim-Sen olarak Valiliğe yazdığımız yazıya Kastamonu Valiliğince verilen cevapta, Genelge hükümlerine aykırı yapılan görevlendirmelerin MEB tarafından yapıldığı ifade edilmiştir.

 

Kendi çıkardığı görevlendirme kriterlerini yok sayarak, görevlendirmeler yapan MEB’e söz konusu görevlendirmelerin iptali için yazı yazdık.

 

 

Keyword : Meb Kendi Genelgesini Çiğniyor... haberi , Meb Kendi Genelgesini Çiğniyor... oku , Meb Kendi Genelgesini Çiğniyor... konusu , Meb Kendi Genelgesini Çiğniyor... hakkında , Meb Kendi Genelgesini Çiğniyor... manşeti , Meb Kendi Genelgesini Çiğniyor... perde arkası , Meb Kendi Genelgesini Çiğniyor... olayı , Meb Kendi Genelgesini Çiğniyor... son dakika , Meb Kendi Genelgesini Çiğniyor...

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com