09.03.2012 - 04:30
Okunma (1571)
Yorum (0)
Paylaş

Eğitimsen İlksan'a Aday Çıkarmayabilir

Eğitimsen İlksan'a Aday Çıkarmayabilir

Eğitimsen İlksan delege seçimlerine protesto amacıyla aday çıkarmayabilir..

İlkokul öğretmenlerinin yardımlaşma sandığı olan İlksan seçimleri için Türkeğitimsen ve Eğitimbirsen aday belirleme sürecini başlattı.

 

Sendikaların yetki süreci öncesinde bir anlamda prestij yarışınada sahne olacak İlksan seçimlerini yine Türkeğitimsen'in açık ara farkla kazanması bekleniyor.

 

Türkeğitimsen üyelerinin hiç bir karşılık beklemeden sadece davaları için sendikaya üye olmaları, Türkeğitimsen şube başkanlarının İlksan seçimlerinde canla başla mücadele etmesi ve taşın altına elini koyması Türkeğitimsen'in bu seçimleri alacağının işaretidir.

 

Buna karşılık Eğitimbirsen'in üye sayısı olarak Türkeğitimsen'den fazla olmasına rağmen, Türkeğitimsen'in yarısı kadar ancak delege çıkarabileceği ve üyelerinin bir çoğunun menfaat karşılığı bu sendikaya üye olduğunun artık Türkeğitimsen tabanında ve eğitimciler içerisinde yüksek sesle dile getirilmesinin, Eğitimbirsen üyelerinin oy kullanmak için sandığa bile gitmeyeceği konuşuluyor.

 

Buna karşılık Ankara, İstanbul gibi büyük illerin yanında Doğu ve Güneydoğu illerinden yıllardır tulum delege çıkaran Eğitimsen'in bu seçimlerde aday çıkarmayacağı dedikoduları Ankara kulislerinde yüksek sesle dile getirilmeye başlandı.

 

Bu durumda Eğitimsen'in İlksan seçimlerine hazırlık yapmayacağı, üyelerinin de sandığa gitmeyeceği öngörülüyor.

 

Türkeğitimsen'in ise delege çıkaramadığı Ankara , İstanbul gibi büyük şehirlerden bu yıl İlksan delegesi çıkarmasına kesin gözüyle bakılıyor.

 

Haber Kaynağı: www.kamudanhaber.com

Keyword : Eğitimsen İlksan'a Aday Çıkarmayabilir haberi , Eğitimsen İlksan'a Aday Çıkarmayabilir oku , Eğitimsen İlksan'a Aday Çıkarmayabilir konusu , Eğitimsen İlksan'a Aday Çıkarmayabilir hakkında , Eğitimsen İlksan'a Aday Çıkarmayabilir manşeti , Eğitimsen İlksan'a Aday Çıkarmayabilir perde arkası , Eğitimsen İlksan'a Aday Çıkarmayabilir olayı , Eğitimsen İlksan'a Aday Çıkarmayabilir son dakika , Eğitimsen İlksan'a Aday Çıkarmayabilir

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com