06.03.2012 - 19:00
Okunma (1878)
Yorum (0)
Paylaş

Öğretmene Ek Ödemede Ayrıntılar Belli Olmaya Başladı

Öğretmene Ek Ödemede Ayrıntılar Belli Olmaya Başladı

 

Öğretmene ek ödeme konusunda hükümet gelen tepkileri dikkate aldı ve sendikaların ısrarlı girişimleri sonucunda  ek ödeme yapmayı kabul etti. Ayrıntılar ise belli olmaya başladı.Yaklaşık 3 aydır öğretmenlerin yüreğine düşen ateş nihayet söndürülüyor.

 

 

Millî eğitim ordusunun adsız kahramanları öğretmenlerin mağduriyetine son veriliyor. Alınan duyumlara göre öğretmenlere verilecek olan ek ödeme miktarının taban 150 TL, tavan olarak da 250 TL arasında olduğu belirtiliyor.

 

 

2012 yılı zammı ve ek ödeme miktarı Mayıs 15 maaşına yetiştirilmesi için yoğun çalışmalar devam ediyor. Öğretmenin hakkının daha fazlası olduğunu belirtiyor yine de eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyoruz.

 

kamusitesi

 

 

Keyword : Öğretmene Ek Ödemede Ayrıntılar Belli Olmaya Başladı haberi , Öğretmene Ek Ödemede Ayrıntılar Belli Olmaya Başladı oku , Öğretmene Ek Ödemede Ayrıntılar Belli Olmaya Başladı konusu , Öğretmene Ek Ödemede Ayrıntılar Belli Olmaya Başladı hakkında , Öğretmene Ek Ödemede Ayrıntılar Belli Olmaya Başladı manşeti , Öğretmene Ek Ödemede Ayrıntılar Belli Olmaya Başladı perde arkası , Öğretmene Ek Ödemede Ayrıntılar Belli Olmaya Başladı olayı , Öğretmene Ek Ödemede Ayrıntılar Belli Olmaya Başladı son dakika , Öğretmene Ek Ödemede Ayrıntılar Belli Olmaya Başladı

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com