04.03.2012 - 23:12
Okunma (2086)
Yorum (0)
Paylaş

MEB Kariyer Basamakları Sınavı Yapılmalıdır

MEB Kariyer Basamakları Sınavı Yapılmalıdır

Eğitimcilerden Kariyer Basamakları Sınavı Derhal Yapılmalıdır Çağrısı

 

2006 Yılından itibaren yapılmayarak Öğretmenlerin büyük mağduriyetine sebep olan MEB KBYS (Kariyer Basamakları Sınavı Derhal Yapılmalıdır)

 

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Kanunu'nda her yıl yapılır denmesine rağmen Anayasa Mahkemesinin iptal ettiği maddeler gerekçe gösterilerek bir türlü düzenleme yapılmayan ve on binlerce mağdur yaratan MEB basit bir yönetmelik değişikliği ile düzenleme yapabilecekken 6 yıldır eğitimcileri mağdur etmektedir.

 

MEB Kariyer Basamakları sınavı yapılmadığı için on binlerce eğitimcinin herbirinin cebine girebilecek olan yaklaşık 8 bin tl Maliye Bakanlığı'na kalmaktadır. Maalesef Eğitim Sendikaları da uyumaktadır.

 

Kaynak:personelmeb

Keyword : MEB Kariyer Basamakları Sınavı Yapılmalıdır haberi , MEB Kariyer Basamakları Sınavı Yapılmalıdır oku , MEB Kariyer Basamakları Sınavı Yapılmalıdır konusu , MEB Kariyer Basamakları Sınavı Yapılmalıdır hakkında , MEB Kariyer Basamakları Sınavı Yapılmalıdır manşeti , MEB Kariyer Basamakları Sınavı Yapılmalıdır perde arkası , MEB Kariyer Basamakları Sınavı Yapılmalıdır olayı , MEB Kariyer Basamakları Sınavı Yapılmalıdır son dakika , MEB Kariyer Basamakları Sınavı Yapılmalıdır

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com