03.03.2012 - 07:42
Okunma (2750)
Yorum (0)
Paylaş

Memur Zammı Ve Öğretmene Ek Ödemede Son Durum

Memur Zammı Ve Öğretmene Ek Ödemede Son Durum

Öğretmene Ek Ödeme Kesin Olarak verilecek. Ancak rakam kesinleşinceye kadar kesinlikle açıklanmayacak ama tatmin edici bir rakam olacak. Bu rakam bazı çevrelerce mutlaka yıpratılmaya çalışılacak. Memur zamları, toplu sözleşme 2 yıllık olacağı için tahmin edilen oranların üzerinde bir rakam olacak. Yapılacak olan toplu sözleşme son elli yılın toplu sözleşmesi olacak. Eli en güçlü olan taraf yetkili sendika Memur Sen ve Eğitim Bir Sen olarak görünmektedir.

 

Memur-Sen ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ahmet GÜNDOĞDU geçtiğimiz hafta Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN’ı ziyaret ederek toplu sözleşme yasası, memur zamları , sözleşmeden kadroya geçecek personel ile ek ödeme almayan memurların sorunlarını ve özellikle öğretmenlerin ve akademisyenlerin ek ödeme mağduru olduğunun altını çizerek durumu Sayın Başbakan’a iletti.

 

Görüşmenin çok olumlu geçmesi ve daha önce de açıkladığımız gibi özellikle Eğitim Bir Sen’in yaptığı iddialı açıklamalarla EK ÖDEME KONUSUNU KESİN OLARAK ÇÖZECEĞİNE dair söylemleri kısa bir zaman sonra hayata geçecek.

 

Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ahmet GÜNDOĞDU, toplu sözleşme yasasının ardından masada elde edilecek kazanımları yasa açısından oldukça önemsiyor. Yapılacak olan toplu sözleşmede memurların tahimin ettiğinden daha fazla bir zam alması için var güçleriyle çalışacak. Yapılacak olan toplu sözleşme 2 yıllık olacağı için verilecek oran kesinlikle %10 un altında olmayacak, %10-%15 arasında gerçekleşecek bir rakam olacaktır. 2 Yıllık olacağı düşünüldüğünde rakamın %20 nin altına düşmeyecek olması güzel bir gelişme olarak değerlendirilebilir.

 

Öğretmene Ek ödeme konusunda Hükümet gelen tepkileri dikkate aldı ve yetkili sendika Eğitim Bir Sen’ in ısrarlı girişimleri doğrultusunda ek ödemeyi verecek. Ancak herhangi bir rakam ve miktar dillendirilmemekte, ancak edindiğimiz bilgilere göre bu rakam tatmin edici bir rakam olacak, ancak kesinlikle bazı çevreler tarafından yıpratılmaya çalışılacaktır.

 

memurname.com özel haber

Keyword : Memur Zammı Ve Öğretmene Ek Ödemede Son Durum haberi , Memur Zammı Ve Öğretmene Ek Ödemede Son Durum oku , Memur Zammı Ve Öğretmene Ek Ödemede Son Durum konusu , Memur Zammı Ve Öğretmene Ek Ödemede Son Durum hakkında , Memur Zammı Ve Öğretmene Ek Ödemede Son Durum manşeti , Memur Zammı Ve Öğretmene Ek Ödemede Son Durum perde arkası , Memur Zammı Ve Öğretmene Ek Ödemede Son Durum olayı , Memur Zammı Ve Öğretmene Ek Ödemede Son Durum son dakika , Memur Zammı Ve Öğretmene Ek Ödemede Son Durum

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com