01.03.2012 - 21:03
Okunma (1882)
Yorum (0)
Paylaş

Kar Tatili Olan İllerimiz

Kar Tatili Olan İllerimiz

KAR TATİLİ EDİLEN İL VE İLÇELERİMİZ...

Uzmanların önceden uyardığı kar dalgası tüm yurdu esir aldı.Kar yağışı ulaşımda olduğu gibi eğitimi de olumsuz şekilde etkiledi.İl Milli Eğitim Müdürlükleri ve Valilik'lerden yapılan açıklamaya göre 18 ilde kar sebebiyle eğitime ara verildi.

SAMSUN

 

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Salıpazarı ve Ladik ilçeleriyle Canik ve Tekkeköy ilçelerine bağlı köylerde Pazartesi gününe kadar, Havza, Kavak, Vezirköprü ve Asarcık ilçelerinde de yarın eğitime ara verildiği belirtildi.

 

ORDU

 

Ordu'da kar yağışı eğitimin aksamasına neden oldu.

 

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Çaybaşı, Kumru, İkizce ilçeleri ile Ünye ve Akkuş ilçelerinin belde ve köylerinde yarın, İkizce ilçesinin belde ve köylerinde ise yarın ve Cuma günü eğitime ara verildiğini aktardı.

 

AMASYA

 

Amasya'da kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken kentte bazı ilçelerde eğitime ara verildiği bildirildi.

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle Gümüşhacıköy, Hamamözü ve Taşova ilçelerinde yarın, Göynücek ilçesinde ise yarın ve Cuma günü eğitime ara verildiği ifade edildi.

 

ÇANKIRI

 

Çankırı'nın Çerkeş, Kızılırmak ve Orta ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın ara verildi.

 

ÇORUM

 

Çorum'da kar yağışı nedeniyle il merkezi ve bazı ilçelerde eğitime ara verildiği belirtildi.

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, kar yağışının etkili olduğu kent merkezi ve ilçelerde yaşanan olumsuzlukların devam ettiğini belirtti.

 

Yağışın etkili olduğu il merkezinin yanı sıra Osmancık ve Sungurlu dışındaki ilçelerin tamamında, Sungurlu ve Osmancık ilçelerinde ise taşımalı eğitim yapan köylerde yarın eğitime ara verildiğini öğrenildi.

 

YOZGAT

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Yozgat merkezde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın da ara verildiği açıklandı.

 

Açıklamada, Yozgat merkeze bağlı köy ve beldelerdeki okullarda da yarın eğitim-öğretim yapılmayacağı belirtildi.

 

BARTIN

 

Bartın Valiliği'nden yapılan açıklamada, devam eden yoğun kar yağışının ulaşımı olumsuz etkilemesinden dolayı il merkezi, ilçeler, bağlı belde ve köylerdeki okul öncesi eğitimkurumları, ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarıile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerindeeğitime 1 Mart'ta ara verilmesinin kararlaştırıldığı bildirildi.

 

ANKARA

 

Ankara Valiliği, hava koşulları nedeniyle kentteki okulların yarın da tatil edildiğini bildirdi.

 

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada, dün sabah saatlerinden itibaren soğuk ve kar yağışlı havanın etkisi altına giren Ankara'da ani sıcaklık düşüşlerinin buzlanma ve don olayına sebep olacağı belirtildi.

 

BURSA

 

Kuvvetli kar yağışı nedeniyle bugün eğitime ara verilen Bursa'nın İnegöl ilçesinde de okullar yarın da tatil edildi.

 

KONYA

 

Konya'nın bazı ilçelerinde ve ilçelere bağlı belde ve köylerde kar yağışı ve tipi nedeniyle eğitime 1 gün süreyle ara verildiği bildirildi.

 

KIRIKKALE

 

Kırıkkale Valiliği, merkeze bağlı yerleşim yerlerinde taşımalı eğitim yapan okullarda ve ilçelerde eğitime bir günlük kar tatili verildiği bildirdi.

 

NİĞDE

 

Niğde Valiliği'nden yapılan açıklamada ise kent merkezi, merkeze bağlı köy ve beldeler ile Altunhisar, Bor, Çamardı, Çiftlik ve Ulukışla ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildiği kaydedildi.

 

KIRŞEHİR

 

Kırşehir Valiliği'nden yapılan açıklamada, kent merkezinde taşımalı eğitim kapsamında bulunan ilköğretim okulları ve liseler ile merkeze bağlı tüm belde ve köylerde, Akçakent, Akpınar, Çiçekdağı ve Kaman ilçelerindeki tüm ilköğretim okulu ve liselerde kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildiği belirtildi.

 

ADIYAMAN

 

Adıyaman'da da Samsat dışında tüm ilçelerde ilk ve orta dereceli okullar Pazartesi gününe kadar tatil edildi.

 

KASTAMONU

 

Kastamonu'nun İnebolu, Çatalzeytin ve Doğanyurt ile Samsun'un Salıpazarı ilçelerinde taşımalı eğitim yapılan okullar Pazartesi gününe kadar tatil edildi.

 

ZONGULDAK

 

Zonguldak'ın merkez hariç tüm ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın ara verildi.

 

KAYSERİ

 

Kayseri'nin Develi ilçesinde okullar yarın için tatil edildi.

 

KÜTAHYA

 

Kütahya'nın Simav ilçesinde eğitime bir gün ara verildi.

 

Keyword : Kar Tatili Olan İllerimiz haberi , Kar Tatili Olan İllerimiz oku , Kar Tatili Olan İllerimiz konusu , Kar Tatili Olan İllerimiz hakkında , Kar Tatili Olan İllerimiz manşeti , Kar Tatili Olan İllerimiz perde arkası , Kar Tatili Olan İllerimiz olayı , Kar Tatili Olan İllerimiz son dakika , Kar Tatili Olan İllerimiz

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com