20.04.2010 - 12:00
Okunma (2090)
Yorum (0)
Paylaş

"Shen Yun" İstanbul'da

Dünyanın en beğenilen çin dans ve müzik grubu olan Shen Yun Gösteri Sanatları Grubu, gerçek çin kültürünü, antik dönemlerdeki zarafet ve enerjinin karışımıyla oluşan danslarıyla sunmak üzere 21-22 Mayıs 2010’da Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde sanatseverlerle buluşuyor.

 

Şişli Belediyesi’nin evsahipliğinde sanatseverlere görsel bir şölen yaşatacak olan Shen Yun Gösteri Sanatları Grubu, geleneksel çin sanatını, antik efsanelerden ve değerlerden esinlenerek hazırladıkları bir kültür mirasını, zarafetle yoğrulan dansları eşliğinde canlı olarak seyircilerle paylaşacaklar.

 

40 kişilik canlı orkestra ve 60 dansçıdan oluşan Shen Yun, 2007 yılından bu yana New York Radio City Music Hall, London Royal Festival Hall, Washington DC Kennedy Center ve Paris' Le Palais de Congres gibi dünyanın en prestijli salonlarında boy gösterdi ve dünya çapında düzenlediği turneler ile milyonlarca insanın kalbini fethetmeyi başardı.

 

Amerika-New York merkezli bağımsız bir gösteri grubu olan Shen Yun, geleneksel çin sanatını, dünya çapındaki dansçıları, çarpıcı kostümleri, seyirciyi adeta farklı dünyalara götüren arka fon görüntüleri, güçlü davul ritimleri, Doğu ve Batı müzik tekniklerini özgün ve mükemmel bir uyum ile harmanlayan canlı orkestrası ile coşkulu ve göz kamaştırıcı bir şekilde gözler önüne seriyor. Shen Yun’un görsel etkisi saflık, merhamet ve güzellik tablosunu andırıyor.

Keyword : "Shen Yun" İstanbul'da haberi , "Shen Yun" İstanbul'da oku , "Shen Yun" İstanbul'da konusu , "Shen Yun" İstanbul'da hakkında , "Shen Yun" İstanbul'da manşeti , "Shen Yun" İstanbul'da perde arkası , "Shen Yun" İstanbul'da olayı , "Shen Yun" İstanbul'da son dakika , "Shen Yun" İstanbul'da

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com