29.02.2012 - 22:33
Okunma (2678)
Yorum (0)
Paylaş

Bakan'ın, Sınıf Öğretmenleri İçin Çözümü Ne?

Bakan'ın, Sınıf Öğretmenleri İçin Çözümü Ne?

 

Bakan, Hala Sınıf Öğretmenlerini Rahatlatacak Bir Açıklama Yapmadı

 

 

Günlerdir gündemden düşmeyen 4+4+4 sistemi, başta sınıf öğretmenleri olmak üzere eğitimle ilgili tüm kesimleri etkiliyor.

 

Sistemin olumlu ve olumsuz yanları olabilir. Fakat büyük çoğunluğun ve sınıf öğretmenlerinin merak ettiği sorular var. Yeni sistemde sınıf öğretmenlerinin yeri ne olacak? Norm fazlası durumuna düşme ihtimali olan on binlerce sınıf öğretmeni için ortaya nasıl bir çözüm yolu sunulacak? Şu an okumakta olan sınıf öğretmeni adaylarının önü kapacanacak mı? Tüm bu sorular cevabını sayın Dinçer'den bekliyor.

 

Bakanlığa geldiği günden beri aldığı radikal kararlarda, attığı adımlarda son derece cesur davranan Dinçer, getirmek istediği sistemlerin olumsuz yönlerini de aynı cesaretle halka ve eğitim personeline açıklamalı, eğer olumsuz bir yön yoksa, sorduğumuz soruların çözümünü uygun bir dille açıklamalıdır.

 

Umarız yeni sistem tüm eğitim personeline ve öğrencilere yarar sağlar, aynı zamanda da sınıf öğretmenlerimizi mağdur etmez...

 

 

 

İLKER ÖZTÜRK

 

 

Kaynak:haberkamu

Keyword : Bakan'ın, Sınıf Öğretmenleri İçin Çözümü Ne? haberi , Bakan'ın, Sınıf Öğretmenleri İçin Çözümü Ne? oku , Bakan'ın, Sınıf Öğretmenleri İçin Çözümü Ne? konusu , Bakan'ın, Sınıf Öğretmenleri İçin Çözümü Ne? hakkında , Bakan'ın, Sınıf Öğretmenleri İçin Çözümü Ne? manşeti , Bakan'ın, Sınıf Öğretmenleri İçin Çözümü Ne? perde arkası , Bakan'ın, Sınıf Öğretmenleri İçin Çözümü Ne? olayı , Bakan'ın, Sınıf Öğretmenleri İçin Çözümü Ne? son dakika , Bakan'ın, Sınıf Öğretmenleri İçin Çözümü Ne?

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com