29.02.2012 - 22:30
Okunma (1816)
Yorum (0)
Paylaş

Eğitim Sorunlarıyla İlgili Soru Önergeleri.

Eğitim Sorunlarıyla İlgili Soru Önergeleri.

 

Türk Eğitim-Sen olarak, sınavlara katılarak başarı sağlamış ve şef sıfatını almış çalışanlar ile memur maaşlarının nerdeyse eşitlenmiş olmasına ilişkin görüşleri ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın 16.01.2012 tarih ve 2012/04 sayılı genelge ile “Okullar Hayat Bulsun” projesine ilişkin dile getirdiğimiz görüşlerimiz üzerine Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran BULUT tarafından TBMM Başkanlığı’na Milli Eğitim Bakanı Ömer DİNÇER tarafından cevaplaması için 22.02.2012 tarihinde 2 adet soru önergesi verilmiştir.

 

Soru önergelerinde;

 

· Emsallerinden farklı başarı gösterenlerin mali haklarının, görevde yükselme ile orantılı olarak artırılması konusunda yapılan çalışmalar nelerdir?

 

 

 

· Bu durumun düzeltilmesi konusunda yapılan çalışmalar nelerdir?

 

 

 

· Okullarda ciddi boyutta ısınma sorunu bulunmaktayken ve yakıt yetmemekteyken okullar hafta sonu nasıl ısıtılacaktır?

 

 

 

· Okullarda kalorifer kimlere yaktırılacaktır? Her iki okuldan birinin hizmetlisi bulunmamaktadır. Okullarda hizmetli bulunsa bile hizmetlilere hafta sonu ücret ödenecek midir?

 

 

 

· Hangi branşlardaki öğretmenlere öncelikli görev verilecektir? Öğretmen görev almak istemezse yasal yaptırım uygulanacak mıdır?

 

 

 

· Projede hafta içi 21.00’a kadar ve hafta sonu görevlendirilecek okul yöneticisi ve öğretmenlere kaç saat ek ders ücreti verilecektir?

 

 

 

· Okullarda norm fazlası ya da aylık karşılığını dolduramayan bir kişi varsa her gün aynı öğretmen mi görev alacaktır?

 

 

 

· Hafta sonu öğretmenlere yolluk ödenecek midir?

 

 

 

· Söz konusu genelgeyi imkansızlıklar sebebiyle uygulayamayan okul yöneticilerine soruşturma açılacak mıdır?

 

 

 

Soruları Milli Eğitim Bakanı Ömer DİNÇER’e yöneltildi

Keyword : Eğitim Sorunlarıyla İlgili Soru Önergeleri. haberi , Eğitim Sorunlarıyla İlgili Soru Önergeleri. oku , Eğitim Sorunlarıyla İlgili Soru Önergeleri. konusu , Eğitim Sorunlarıyla İlgili Soru Önergeleri. hakkında , Eğitim Sorunlarıyla İlgili Soru Önergeleri. manşeti , Eğitim Sorunlarıyla İlgili Soru Önergeleri. perde arkası , Eğitim Sorunlarıyla İlgili Soru Önergeleri. olayı , Eğitim Sorunlarıyla İlgili Soru Önergeleri. son dakika , Eğitim Sorunlarıyla İlgili Soru Önergeleri.

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com