29.02.2012 - 19:48
Okunma (1844)
Yorum (0)
Paylaş

Başbakan'dan 'Toplu Sözleşme' Talimatı

Başbakan'dan 'Toplu Sözleşme' Talimatı

 

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ederek, gündemdeki konulara ilişkin Memur-Sen'in görüş ve beklentilerini iletti.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ise konuşmasında, toplu sözleşme yasa tasarısının bir an önce çıkması gerektiğini ifade ederek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e, sürecin hızlandırılması talimatını verdi. Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Gündoğdu'nun diğer talepleriyle ilgili olarak da çalışma yapılmasını Faruk Çelik'ten isteyen Başbakan Erdoğan, mümkün olan taleplerin yerine getirilmesi için çalışılacağını kaydetti.

memurlar.biz

Keyword : Başbakan'dan 'Toplu Sözleşme' Talimatı haberi , Başbakan'dan 'Toplu Sözleşme' Talimatı oku , Başbakan'dan 'Toplu Sözleşme' Talimatı konusu , Başbakan'dan 'Toplu Sözleşme' Talimatı hakkında , Başbakan'dan 'Toplu Sözleşme' Talimatı manşeti , Başbakan'dan 'Toplu Sözleşme' Talimatı perde arkası , Başbakan'dan 'Toplu Sözleşme' Talimatı olayı , Başbakan'dan 'Toplu Sözleşme' Talimatı son dakika , Başbakan'dan 'Toplu Sözleşme' Talimatı

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com