29.02.2012 - 19:33
Okunma (1944)
Yorum (0)
Paylaş

Mesele Türkiye Olunca Aralarından Su Sızmıyor

Mesele Türkiye Olunca Aralarından Su Sızmıyor

Fransa'da Anayasa Konseyi'nin, soykırımı inkar etmenin suç sayılmasına ilişkin yasayı iptal etmesi, Türkiye'ye nefes aldırdı. Ancak belli ki bu rahatlık çok uzun sürmeyecek.

Çünkü Türkiye Ermeni diasporası ile uğraşırken, çok önemli bir gelişme yaşandı.

 

 

Başta ABD olmak üzere, tüm dünyada Türkiye'ye büyük sıkıntılar çıkaran Yunan lobisi, Türkiye'nin son dönemde ciddi gerginlik yaşadığı Yahudi lobisi ile işbirliğini geliştirmek için adım attı.

 

 

Toplantı İsrail'de gerçekleşti; İsrail ve Yunan Dışişleri Bakan Yardımcıları bir araya gelerek, Yunan ve Yahudi lobilerinin “nasıl daha iyi işbirliği yapabileceklerini” masaya yatırdılar.

 

 

İsrail tarafından toplantıya katılan kişi tanıdık; “alçak koltuk” skandalıyla tanıdığımız İsrail Dışişleri Bakan Yardımcısı Danny Ayalon. Ağırladığı konuk da Yunanistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Demetri Dollis.

 

 

Toplantıda alınan karar ise, Haziran ayı ortasında Selanik'te bir “Yunan-Yahudi diasporası ortak toplantısı” düzenlenmesi.

 

 

Yakında bu işbirliğine Ermeni diasporasının da bir şekilde dahil edilmesi hiç şaşırtıcı olmaz.

 

 

Kısacası, Türkiye'nin işi tüm dünyada giderek zorlaşıyor.

Keyword : Mesele Türkiye Olunca Aralarından Su Sızmıyor haberi , Mesele Türkiye Olunca Aralarından Su Sızmıyor oku , Mesele Türkiye Olunca Aralarından Su Sızmıyor konusu , Mesele Türkiye Olunca Aralarından Su Sızmıyor hakkında , Mesele Türkiye Olunca Aralarından Su Sızmıyor manşeti , Mesele Türkiye Olunca Aralarından Su Sızmıyor perde arkası , Mesele Türkiye Olunca Aralarından Su Sızmıyor olayı , Mesele Türkiye Olunca Aralarından Su Sızmıyor son dakika , Mesele Türkiye Olunca Aralarından Su Sızmıyor

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com