27.02.2012 - 23:09
Okunma (2510)
Yorum (0)
Paylaş

Ereğlide Model Uçak Kursu

Ereğli’de Model Uçak Kursu

Ereğli THK dan Model Uçak Kursu

 

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Türk Hava Kurumu Şubesince özel bir kolejde model uçak kursunun verildiği belirtildi.

 

THK Kdz. Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, ilçede sportif havacılığı geliştirmek havacılığı sevdirmek gençlerle tanıştırmak ve havacılığı gençliğin işi yapmak amacıyla açtıkları model uçak kurslarının sürdüğünü söyledi.

 

Model uçak kurslarına ilçenin diğer okullarında da devam edeceklerini belirten Likoğlu,” THK Kdz. Ereğli Şubesi olarak ilçemizde sportif havacılığı geliştirmek havacılığı sevdirmek  gençlerle tanıştırmak ve havacılığı gençliğin işi yapmak amacıyla  her Çarşamba Saat 13.45 ve 15.15 saatleri arasında eğitim süreci sonuna kadar bir özel kolejde  model uçak kursu vermektedir.

 

 Şube saymanımız model uçak kursu eğitmenimiz Koray Demirbaş tarafından başarı ile verilmektedir. Gençlerden oluşturduğumuz bir ekiple Kdz Ereğli Şube bünyemizde Havacılık kulübümüzü de oluşturduk. Havacılık kulübü sayesinde daha çok gençlere ulaşma imkanımız olacaktır. Daha önce Atatürkçü Düşünce Derneği ile ortaklaşa model uçak kursu düzenlemiştik ayrıca ilk defa kırsalda bir okulda model uçak kursu yapmıştık. Ereğli gençliği bu kurslar sayesinde her geçen gün havacılığa olan merakı artmaktadır. Model uçak kurslarımız önümüzdeki günlerde değişik semtlerde okullarımızda verilmeye devam edeceğiz” dedi.

Keyword : Ereğlide Model Uçak Kursu haberi , Ereğlide Model Uçak Kursu oku , Ereğlide Model Uçak Kursu konusu , Ereğlide Model Uçak Kursu hakkında , Ereğlide Model Uçak Kursu manşeti , Ereğlide Model Uçak Kursu perde arkası , Ereğlide Model Uçak Kursu olayı , Ereğlide Model Uçak Kursu son dakika , Ereğlide Model Uçak Kursu

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com