13.07.2009
Okunma (5139)
Yorum (0)
Paylaş
Sıradışı insan hikayeleri


Her biri ayrı bir tuhaflık taşıyor. Kimi 28 yıl kayıp yaşamış, kimi de resmi olarak bir ölü. İşte dünyanın en tuhaf insanları… 1. Ngoc: 30 yıldır uyuyamıyor 70 yaşındaki Thai Ngoc 1973’teki bir hastalığından sonra hiç uyuyamadığını söylüyor. O zamandan bu güne kadar uyuyabilmek için 11 bin 700 koyun saydığını söyleyen Ngoc bir çiftlikte yaşıyor ve oldukça da sağlıklı.

Karnında ikiz kardeşini taşıdı

Karnındaki şikayetten ötürü ameliyat olmaya giden Hindistanlı Sanju Bhagat’ın doktoru şişkinliğin bir urdan değil Bhagat’ın ölü ikiz kardeşinden kaynaklandığını keşfetti. Çok nadir görülen bu durum bir fetusun ikizinin içine girmesiyle gerçekleşiyor. Zamanla büyüyen fetus taşıyıcısına zarar vermeye başlayınca fark ediliyor.

İkinci Dünya Savaşı’ndan sonra 28 yıl kayıp yaşadı

Savaş sırasında bir adada asker olan Japon Yokoi, Amerikan askerleri adayı işgal edince saklandı. İki ada sakini tarafından fark edilen Yokoi 28 yıl boyunca saklandığı yeraltı mağarasından korkusundan ötürü hiç çıkmamış.

1988’den beri havaalanında yaşıyor

İranlı Mehran Karimi Nasseri 8 Ağustos 1988 yılından beri mülteci olarak Charles de Gaulle Havaalanı’nda kalıyor. Ülkesinde hapisten ve işkenceden kaçan Mehran birçok Avrupa ülkesine sığınmış ancak kabul görmeyince çareyi havaalanında kalmakta bulmuş.

Bay her şeyi yiyen

1950 doğumlu Fransız komedyen Michel Lotito sindirilemeyen ürünleri yemesiyle ünlü. Lotito gösterilerinde metal, cam, plastik, bisiklet ve televizyon parçalarını yiyor.

Keyword : Sıradışı insan hikayeleri resimi , Sıradışı insan hikayeleri foto galerisi , Sıradışı insan hikayeleri mükemmel resim , Sıradışı insan hikayeleri en iyi kalite , Sıradışı insan hikayeleri resimleri , Sıradışı insan hikayeleri galerisi , Sıradışı insan hikayeleri galerileri , Sıradışı insan hikayeleri

Henüz Yorum Yok.
İlk Yorum Yapan Siz Olmak İstermisiniz.


(Güvenlik İçin Max:750 Karakter)
Kalan Karakter Sayısı





Öğretmenin Haber Kaynağı İletişim:ogretmendenhaber@hotmail.com